01 Σεπτεμβρίου 2008

Ασύμμετρο ποστ

Ευτυχώς αδερφέ μου που ο θεός της Ελλάδας έβαλε το χέρι του και τη γλιτώσαμε φτηνά εφέτος.

Ευτυχώς που οι Αμερικανοί πράκτορες ήταν απασχολημένοι με την κρίση στον Καύκασο και δεν προλάβαιναν να εκπονήσουν σατανικά σχέδια πυρπόλησης των ελληνικών δασών.

Ευτυχώς που οι επίδοξοι κατασκευαστές της Ιονίας Οδού και των άλλων αυτοκινητοδρόμων τα κονόμησαν από τα διόδια που τους παραχώρησε η κυβέρνηση και δεν χρειάστηκε να καταπιαστούν με τη μείωση του κόστους της γης.

Ευτυχώς που οι Τούρκοι δολιοφθορείς περίμεναν να ολοκληρωθούν οι αλλαγές στο Γενικό Επιτελείο της γείτονος και φίλης χώρας για να λάβουν τις νέες κατευθυντήριες γραμμές (κάτι λίγοι, βέβαια, ανέλαβαν μόνοι τους πρωτοβουλία και έκαψαν τη Ρόδο, αλλά δε βαριέσαι, μην τα θέλουμε όλα δικά μας).

Ευτυχώς που η ελληνική τουριστική βιομηχανία χαντακώνεται από μόνη της και δεν περιμένει τους ξένους εγκληματίες να κάψουν και την υπόλοιπη χώρα για να διώξει τους τουρίστες.

Ευτυχώς που οι προαιώνιοι εχθροί του Έθνους, οι Εβραίοι δηλαδή, πέρασαν το καλοκαίρι διαβάζοντας Λιακόπουλο.

Ευτυχώς που οι αναρχοαυτόνομοι του κράτους των Εξαρχείων τα βρήκαν μπαστούνια με την αύξηση της τιμής της βενζίνης (το κόστος κατασκευής μολότοφ έχει εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ η σύλληψη του Παλαιοκώστα στέρησε τους συντρόφους από πολύτιμη οικονομική βοήθεια), με αποτέλεσμα να περιοριστούν σε ελεύθερο κάμπινγκ στην Ανάφη και σε ημερίδες για την αξιολόγηση του έργου του Ντουρρούτι.

Ευτυχώς που ο Στρατηγός Άνεμος πέρασε τον Αύγουστο σε αναρρωτική άδεια (σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του παρόντος ιστολογίου).

Ευτυχώς που δεν κατέβηκαν φέτος εξωγήινοι στον Ταΰγετο.

Και τελικά, ευτυχώς που χάρη σε όλα αυτά τα "ευτυχώς", ο λαμπρός απολογισμός της περσινής αντιπυρικής περιόδου δεν επαναλήφθηκε στη φετινή: αν πέρισυ μετράγαμε τα καμμένα στρέμματα σε εκατομμύρια, φέτος τα μετράμε σε χιλιάδες και αυτό οπωσδήποτε είναι μία πρόοδος που πρέπει ασφαλώς να πιστωθεί στη Νέα Διακυβέρνηση και στην αποτελεσματική ηγεσία του συνενωμένου Υπουργείου Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξεως, δηλαδή στα στιβαρά χέρια του κυρίου Χηνοφώτη και στη στιβαρή χωρίστρα του καθηγητή Προκόπη.

Από την άλλη, τώρα που το σκέφτομαι, καλό είναι να κρατήσουμε και καμιά πισινή, γιατί η αντιπυρική περίοδος δεν τελείωσε ακόμα, ο Σεπτέμβρης είναι πονηρός και οι εχθροί του Έθνους αγρυπνούν, απεργαζόμενοι ασύμμετρες απειλές...

Καλό μήνα!


.

8 σχόλια:

  1. Αγαπητε χασοδίκη... (καλή δικαστική χρονιά)

    Ως γνήσιο τέκνο της ακάματης και άοκνης ελληνικης οικοπεδοφαγίας σε πληροφορώ ότι εφέτος δεν μας βόλεψε αφενός ο καιρός - έκανε γενικά ήπιο καλοκαίρι - αλλά από την άλλη...
    κάτσε ρε φίλε, πέρσι τα κάψαμε πότε θα τα χτίσουμε??? ε? Ε?

    Με πόσα να ασχοληθούμε και μεις οι χριστιανοί? ε?
    Έχουμε και ένα σχέδιο. πρόσεξε παιδί..

    1.Πέρσι τα κάψαμε
    2.Φέτος το καλοκαίρι τα καταγράφουμε (ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ)
    3.Το φθινόπωρο τα νομιμοποιούμε
    4.Το χειμώνα τελείωνουμε τα λαδώματα για τις άδειες.
    5.Ε, κατά την άνοιξη αρχίζουμε τα πρώτα μπλόγκια, ξέρεις, μια πλάκα με τέσσερις κολόνες για αρχή, δεύτερη πλάκα μετά, μια γιαγιά και άντε να μου το γκρεμίσεις μετά...
    6.Και απο το επόμενο καλοκαιράκι συνεχίζουμε.

    Με τη μια όλα γίνεται? Αμφιβάλεις για την οργάνωσή μας ρε? Με προσβάλλεις? για σκιτζή με πέρασες?

    Άμα πια! Μάθαιτε να δουλεύεται με σύστημα και να δείτε όλα γίνονται. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Τί όλα μαζί....

    Αντέ τα ξαναλέμε του χρόνου το Σεπτέμβρη στο επόμενο σιωπηλό συλαλλητήριο.

    ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα πεισθεί ότι οι πράκτορες που πυρπολούν τα ελληνικά δάση ήταν Τούρκοι, τώρα μαθαίνω για αμερικανούς, τι γίνεται μας πυρπολούν από παντού? φωτιά στα μπατζάκια μας.Χαίρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που οι προαιώνιοι εχθροί του Έθνους, οι Εβραίοι δηλαδή, πέρασαν το καλοκαίρι διαβάζοντας Λιακόπουλο.

    Παραπληροφορείς όπως πάντα - πλεον το βλέπουμε στον Αντέννα τον κ.Λιακόπουλο. Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @salvatore

    Η λεπτομέρεια που -αν μη τι άλλο- αποδεικνύει ότι είσαι επιμελής και ενημερωμένος δικηγόρος είναι η γιαγιά. Εύγε συνάδελφε :)

    @maxos

    Μην περιορίζετε την φαντασία σας αγαπητέ μου! Και καλώς ορίσατε.

    @abravanel

    Λόγω της μακράς καλοκαιρινής αποχής από την ειδησεογραφία έχω χάσει κάποια επεισόδια. Ευχαριστώ για την υπόδειξη :), και καλοσορίζω κι εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς φέτος οι "ασύμετρες" απειλές ήρθαν από τον... ουρανό, εκθέτοντας τον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό (χα χα χα) , σε Βόλο, και Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιος επέστρεψε ανανεωμένος με χιούμορ και κέφι :) Κατά τα άλλα, η περσινή καταστροφή ήταν τόσο μεγάλης έκτασης που οι δόλιοι εγκέφαλοι θέλουν χρόνο να καταστρώσουν ακριβές σχέδιο για την "αξιοποίηση" τόσου διαθέσιμου (πλέον) εθνικού πλούτου. Δώστους μια πίστωση χρόνου. Άνθρωποι είναι κι αυτοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μήνα, καλό νέο δικαστικό έτος και καλά μυαλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @pikos apikos

    Οι προαιώνιοι εχθροί του έθνους, οι Απάτσι, χορεύουν μανιωδώς τον χορό της βροχής για να μας πνίξουν.

    @Δώρα Τσίρκα

    Μα δεν τα είχαν έτοιμα τα σχέδια από πριν; Τσκ τσκ τσκ (σήκωμα μύτης-πηγουνιού), προχειρότητες...

    @ανώνυμος

    Μερσί, παρομοίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενστάσεις και ισχυρισμοί
κατατίθενται μόνον εγγράφως
(Χασοδίκειος Πολιτική Δικονομία, άρθρον 228)