29 Μαρτίου 2008

Garbage in, garbage out


Η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας μας έρχεται από την Αμέρικα και την μετέγραψε στα καθ' ημάς ο Χρήστος Μιχαηλίδης στην προχτεσινή Ελευθεροτυπία.

Οι κύριοι Κρίστοφερ Τσάιλντ και Γκάρι Μπόιντ Ρόμπερτς, λέει, ξεψάχνισαν τα αρχεία του Γενεαλογικού Ιδρύματος των ΗΠΑ (επί 3 χρόνια!!!) και ανακάλυψαν μεταξύ άλλων ότι: α) ο μεν υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Μπάρακ Ομπάμα είναι λέει 10ος εξάδελφος του νυν πρόεδρα (ο πρόεδρας-του πρόεδρα κλπ) Τζορτζ Μπους του Δεύτερου (και ας ελπίσουμε τελευταίου), αλλά και μακρινός συγγενής του Μπραντ Πιτ, β) η δε ανθυποψήφια Χίλαρυ σύζυγος Μπιλ Κλίντον είναι λέει 9η εξαδέλφη της ΑντζοGλίνας ΤζοGλί, αλλά και μακρινή συγγενής της Καμήλας Πάρκερ-Μπόουλς (αυτής του Καρόλου της Αγγλίας ντε).

Όπως είναι γνωστό, στον ανθρώπινο εγκέφαλο υπάρχουν αχαρτογράφητες περιοχές οι οποίες ενίοτε αντιδρούν απρόβλεπτα σε ερεθίσματα που κανονικά θα μας άφηναν παγερά αδιάφορους. Στο δικό μου ταλαίπωρο κεφάλι, η εισαγωγή των παραπάνω δεδομένων έδωσε τα εξής output data (κατά σειράν):

α) "Μα καλά, πόσο πειραγμένος πρέπει να είναι κανείς για να ψάχνει επί τρία χρόνια αν ο great-grandfather του Μπους και η great-grandmother του Ομπάμια είχαν καμιά μακρινή συγγένεια τύπου απλώνανε-τα-ρούχα-τους-κάτω-από-τον-ίδιο-ήλιο;"
βου) "God, I hope that noone paid a fucking dime for such a ridiculous research project!" (σημείωσις: διαβάζεται με βαριά προφορά Νότου -από Κεντάκυ και κάτω)
γα) "Μήπως να τους πούμε να ψάξουν αν υπάρχει καμία συγγένεια, μακρινή έστω δε βαριέσαι, ανάμεσα στον δικό μας τον Καταλληλότερο και στον Καθιστό Βούβαλο;"
δε) "Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί!"

και τέρμα, γιατί μετά από τις παραπάνω συγκλονιστικές σκέψεις ο επεξεργαστής κόλλησε, κατέβασε μπλε οθόνη και χρειάστηκε reboot, οπότε και επανήλθε σε φυσιολογικότερα κανάλια.

Καλό μας (υπόλοιπο) Σαββατοκύριακο!


.

6 σχόλια:

  1. Διότι αγαπητέ μου, δεν το ξεύρεις, αλλά είσαι πέμπτος εξάδερφος του του Μητσοτάκη και τρίτος θείος του Κυριάκου. Πρόσεξέ το αυτό. Μπορώ να σου δώσω κι ένα τηλέφωνο από μια καλή κλινική στην οποία σου κάνουν αποτοξίκωση, βγάζοντας από το dna τις εκλεκτές συγγένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο στους αμερικανούς και την ψευτοηθική τους, για να έχουν συγγένεια ο μπους και ο ομπάμα, κάποιος πρόγονός τους ξενοπήδαγε μαύρη ή πηδιόταν από μαύρο. και μετά φθάσαμε στον εικοστό αιώνα για να αποκτήσουν δικαιώματα οι μαύροι

    όσο για τη χίλαρυ, ευτυχώς ο αμερικανικός κλάδος έτυχε καλύτερης μεταχείρησης από αυτον στη γηραιά αλβιώνα (δέστε την (γ)καμίλα και τη χίλαρυ)

    και είχαμε μια σκασίλα για όλα αυτά!!!!!!!
    αφού απανταχού στον κόσμο δεν κοιμόταν κάθε σκεπτόμενος γιατί δεν ήξερε το γενεαλογικό δένδρο των υποψηφίων για το ίδιο κόμμα παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :-)

    Θα ψάξω μήπως βρω καμιά συγγένεια μακρινή με τον Γκέιτς, τον Αμπράμοβιτς, κάτι που να έχει "υπόσταση" τέλος πάντων.

    Δεν εκπλήσσομαι όμως από το είδος της έρευνας.
    Κατά τα ... και το φτυάρι.
    Καλημέρες
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον δικό μας Καταλληλότερο δεν τίθεται θέμα.
    Εδώ και κάποια χρόνια συνεχίζει να ρευστοποιεί την συγγένεια του με τον Εθνάρχη μας.
    Αλλά γιατί απορείς ?
    Η δική μας πολιτική σκηνή πάνω σε συγγένειες δεν στήθηκε και θα στήνεται ες αεί?
    ( γιατί το να επανέλθει- που δεν ήταν και ποτέ εδώ που τα λέμε- ο επεξεργαστής μας σε φυσιολογικότερα κανάλια μιστερ χασοδίκη χλωμό το βλέπω)
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη συγγενεύουν με κάποιο γαλαζοαίματο. Εκτός από τον W. Αυτός είναι αυτοκρατορική μαιμού σε εξαφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @cosmopolis

    Αααααα!!! Ανατρίχιασα!!

    @ria

    Νομίζω ότι ο μπαμπάς του Ομπάμα είναι από την Κένυα, εξ ου και το χρώμα... Αλλά καλά λες, σκασίλα μας.

    @Βάσσια

    Σωστή η λαϊκή σοφία με το φτυάρι :)

    @Καπετάνιος

    Η μόνη ουσιώδης απορία μου είναι η πρώτη: μα καλά, ΤΡΙΑ χρόνια έρευνα γι' αυτό;;; Εγώ δεν θα αφιέρωνα ούτε μισή ώρα...

    @Μέτοχος

    Αμήν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενστάσεις και ισχυρισμοί
κατατίθενται μόνον εγγράφως
(Χασοδίκειος Πολιτική Δικονομία, άρθρον 228)