16 Φεβρουαρίου 2011

Αλτ και κοντρόλ και ντηλίτ


Φαίνεται ότι με το άντερσκορ που κοτσάρισε ο αρχηγός στο καινούργιο σηματάκι του κόμματος εγκαινίασε στυλιστικό-γραφιστικό πάτερν που το ακολουθούν και οι φίλα προσκείμενες συνδικαλιστικές παρατάξεις (ανεξάρτητες βέβαια, αλλά πάντως φίλα προσκείμενες), όπου για να δείξουμε τον φρέσκο αέρα της αλλαγής που φουσκώνει τα πανιά μας και την προσήλωσή μας στην καινοτομία πρέπει απαραιτήτως να συμπεριλάβουμε και μερικά στοιχεία που να παραπέμπουν στον μαγικό κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών, των δικτύων, του γουέμπ-δύο, των σόσιαλ μήντια και δε συμμαζεύεται. Πάρε λοιπόν και το μπλεδάκι το οθονί (που πάει και ασορτί με τα χρώματα της παράταξης), πάρε και τσεκ-μποξ, πάρε και πράσινα κουμπάκια όπως γουίντοουζ, πάρε και κέρσορα-δαχτυλάκι. Προσθέτουμε και δυο κόκκινες πινελιές (μία στη μαρκίζα και μία στη γραβάτα) να σπάει λίγο η μπλεδίλα κι έτοιμη η αφισούλα. Με την οποία θα γεμίσουμε τις ρούγες μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε θα δουλέψει πάλι το μεγάλο μας τσίρκο που με στόμφο αποκαλούμε "πρώτο επιστημονικό σύλλογο της χώρας".

Άντε και καλά αποτελέσματα μπρε.


.

9 σχόλια:

  1. Μάλλον του άρεσε τόσο πολύ το όλο κόνσεπτ που έχει γεμίσει τη σελίδα του στο Facebook με επανεκκινήσεις... ας του πει κάποιος ότι οι πολλές επανεκκινήσεις μπορεί να μπλοκάρουν το όποιο μηχάνημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό το Athens Bar Association που έχει φάτσα κάρτα έχει πολύ γέλιο. Ειδικά που το english version του site είναι... υπερπλήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, σου ήρθε και εσένα. Ειδες τώρα πως υπάρχουμε, ενώ όλον τον υπόλοιπο καιρό είμαστε απλός ένας αριθμός μητρώου;
    Αυτό το "δίπλα σας και μπροστά σας" εμένα γιατί μου κάνει σε σεξουαλικό υπονοούμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας του πει κάποιος πως στην περίπτωση του απαιτείται setup.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι και τούτο ένα τσίρκο όπως όλα τα άλλα συντεχνιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κρίμα που το format δεν έχει ειδικό εικονίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο...Φανταζομαι επομενο ποστ θα ειναι ο δικος μας " Κυριακούλης" , να το πω συνθηματικα, τον οποίο τον εξαφανισαμε απο χθες ! αν μου επιτρεπεις το κλεβω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ESKARINA, φαντάζεσαι να έλεγε και "πίσω σας"; Σχεδόν τσόντα :)

    Βαγγέλη, εσύ που έχεις τις άκρες στον Κυριακούλη, δεν του σφυράς ότι αυτό το χάλι με τις αφίσες καλό θα είναι να περιοριστεί; Να μην πω τώρα για τα SMS που μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια (αν και ομολογώ ότι ο δικός σου δεν μου έχει στείλει. Ακόμα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφισες απ' όσο ξερω, με την ποινη του εξοστρακισμου, κολλαμε μονο στα πανελ γιατι δεν εχουμε βγαλει και πολλες.αν εχεις δει εκτος, οπωσδηποτε, πες μου.SMS, όντως δεν στελνουμε. Μονο φακελλακια με χαρτονομισματα, αλλα εχω κρατησει εγω το δικο σου να σου το δωσω, όπως και του Σπυρου :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενστάσεις και ισχυρισμοί
κατατίθενται μόνον εγγράφως
(Χασοδίκειος Πολιτική Δικονομία, άρθρον 228)