17 Φεβρουαρίου 2010

Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες

"Το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής (11-12/2/10) μπλοκάραμε 63 ATM στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών χρησιμοποιώντας απλά υλικά (κόλλα, σιλικόνη, αφρό πολυουρεθάνης) ως μία μικρή κίνηση σαμποτάζ στην οικονομική ομαλότητα του καπιταλισμού."

Αναμφίβολα αυτή η μικρή κίνηση σαμποτάζ διατάραξε ουσιωδώς την οικονομική ομαλότητα του καπιταλισμού. Τρομοκρατημένη η παγκόσμια πλουτοκρατία προσπαθεί εναγωνίως να απορροφήσει τις αναταράξεις που συγκλονίζουν τα διεθνή χρηματιστήρια επειδή ο κυρ-Θόδωρας ο περιπτεράς δεν μπόρεσε να τραβήξει από το ΑΤΜ δυο πενηντάρικα για να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ, και υποχρεώθηκε να πάει με τη βέσπα μέχρι το επόμενο ΑΤΜ. Το χτύπημα ήταν καίριο και οι καπιταλιστές έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς δεν ξέρουν τι άλλο μπορεί να κατεβάσει η γκλάβα των πολυμήχανων και ατρόμητων "Αναρχικών Σαμποτέρ".

Μπράβο σύντροφοι, πάντα τέτοια.




.

6 σχόλια:

  1. Ντάξει βρε Χασοδίκα, δίκιο έχεις. Υποψιάζομαι πως η κίνηση ήταν συμβολική και όχι ουσιαστική, αλλά αντί για σαμποτάζ μάλλον με χαβαλεδιάρικο "τα παιδία παίζει" μοιάζει.

    Αλλά μην τα ξεσυνερίζεσαι τα παιδιά. Στο κάτω κάτω, δεν τρέχει και τίποτα. Κάποιοι τεχνικοί θα βγάλουν λίγο ψωμάκι παραπάνω όταν οι τράπεζες θα τους πληρώσουν για να τα ξεμπλοκάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε παιδί μου, σύμφωνοι, αλλά κι αυτή η βαρύγδουπη φρασεολογία δεν παλεύεται πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη φαντασία είχαν οι "σαμποτέρ" τους το αναγνωρίζω.

    :-)
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλίμονο Χασοδίκη μου, αν δεν κτυπηθεί η πλουτοκρατία με την κόλλα και τη σιλικόνη (όχι αυτή που βάζουν στα χείλη τους οι πλουτοκρατόρισσες), πώς θα φτάσουμε στο σοσιαλισμό?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα υλικά αγοράστηκαν ή είναι προϊόν "απαλλοτρίωσης";
    Αν ισχύει το δεύτερο, φαντάζομαι θα το ανέφεραν ως πληγμα στο χρωματοπωλείο_εκπρόσωπο_του_καπιταλισμού.
    Αν ισχύει το πρώτο τότε έχουμε ατέρμονα βρόχο.
    Μπέρδεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι...τους τρέμει ο καπιταλισμός...τι να σου πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενστάσεις και ισχυρισμοί
κατατίθενται μόνον εγγράφως
(Χασοδίκειος Πολιτική Δικονομία, άρθρον 228)