18 Νοεμβρίου 2009

Απόψε...

...το βράδυ, στην εκπομπή "Sombra de la sombra" στο radioneverland,

θα έχουμε ένα καταπληκτικό (-κόψε κάτι ρε! -όχι, αλήθεια, καταπληκτικό σου λέω!) αφιέρωμα στον Robert Johnson, τον μεγάλο bluesman του Μισισιπή, τον θρύλο της αμερικάνικης μαύρης μουσικής, με αφορμή τη συμπλήρωση 71 χρόνων, 3 μηνών και 2 ημερών από τον θάνατό του.



(όχι, μαλακίες λέω, καμία αφορμή: θα το κάνουμε γιατί έτσι μας αρέσει :))

Σταυροδρόμια, συμφωνίες με το διάβολο, μπέρμπον, βάλτοι, γυναίκες, κιθάρες, φωνές βαθιές, βαμβάκι, υγρασία, ιδρώτας, τα πάντα όλα θα έχει μέσα. Πρωτότυπες ηχογραφήσεις από τη δεκαετία του '30 και μερικές επιλεγμένες διασκευές από τις πολλές που έχουν γίνει προς τιμήν του μεγάλου αυτού μπλουζίστα.
Μην το χάσετε :-)


.

5 σχόλια:

  1. Χμ, πολύ αργά: χτες ήταν η εκπομπή :)

    Πάντως, αν κανείς ενδιαφέρεται, εδώ φιλοξενούνται οι ηχογραφημένες εκπομπές όλου του σταθμού -ανεβαίνουν λίγες μέρες μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως δεν την έχασα (εκτός από το τελευταίο μισάωρο). Πάντα τέτοια Χασοδίκη, πολύ καλή ήταν! keep up the good work :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας έστειλα mail στις 10:28 πμ σήμερα. Είναι επείγον. Παρακαλώ κοιτάξτε το, επειδή είναι πολύ μεγάλη ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους.

    Επανήλθα Χασοδίκη...

    Καλά μια ανάρτηση τη βδομάδα κάνεις? τσάμπα με έστειλε εδώ η ξαδέρφη μου?

    Εγώ θέλω συνεχής ενημέρωση, τι το περάσαμε...χαβαλέ σε κόβω...

    Για να σε βοηθήσω. Ανάρτησε...

    Τίτλος.

    Στην Αγία Πετρούπολη το ελικοπτεροφόρο (LPD) Mistral

    Άρθρο.

    Το ελικοπτεροφόρο και σκάφος διοίκησης τύπου Mistral του γαλλικού Ναυτικού επισκέπτεται αυτές τις μέρες το λιμάνι της Αγίας Πετρούπολης.

    Η συγκεκριμένη κλάση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ρωσικού ναυτικού που επιθυμεί την άμεση ναυπήγηση στη Γαλλία ενός σκάφους το οποίο θα παραδοθεί στο ρωσικό ναυτικό χωρίς όμως οπλικό σύστημα μάχης.

    Σύμφωνα με το σχεδιασμό του ρωσικού ναυτικού τα συστήματα του νέου πλοίου (ραντάρ, οπλισμός κλπ) θα είναι όλα εξ ολοκλήρου ρωσικής κατασκευής. Επιπρόσθετα το ρωσικό ναυτικό επιθυμεί την απόκτηση της τεχνογνωσίας ναυπήγησης του σκάφους από τις γαλλικές εταιρείες, για την εγχώρια κατασκευή επιπρόσθετου αριθμού πλοίων αυτής της κατηγορίας.

    Πριν από ένα μήνα είχε ανακοινωθεί ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε αρχική συμφωνία και προφανώς η επίσκεψη αυτή γίνεται στα πλαίσια αυτής της εν δυνάμει στρατιωτικής και βιομηχανικής συνεργασίας των δύο χωρών.

    Πηγή μην βάλεις - εγώ το έγραψα.

    Για να δεις βρε τι κοπέλα θα πάρεις...όλα τα ξέρουμε.

    ΛΟΥΚΑΣ / Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενστάσεις και ισχυρισμοί
κατατίθενται μόνον εγγράφως
(Χασοδίκειος Πολιτική Δικονομία, άρθρον 228)