06 Σεπτεμβρίου 2008

Εκτελούνται εργασίαι

Από σήμερα το πρωί, στο γραφείο έχουν εισβάλει οι μαστόροι να μας μαστορέψουνε τα ηλεκτρολογικά, να μας βάψουνε τους τοίχοι και να μας τρίψουν τα πατώματα.

Ήδη ο υπολογιστής κείται σαβανωμένος με πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα -και με το υλικό για τα επόμενα ποστ μέσα!

Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ακριβής χρόνος περάτωσης των εργασιών αγνοείται, αν και τοποθετείται κάπου στο άμεσο μέλλον (= "σε τρία τέρμινα").

Κατά συνέπεια, παρακαλώ για την υπομονή και την κατανόησή σας. Η ενόχληση είναι μόνιμη προσωρινή, τα έργα είναι προσωρινά μόνιμα... Ελπίζω.

Καλό Σαββατοκύριακο


.

5 σχόλια:

  1. Kαλά ξεμπερδέματα με τους...μαστόρους και καλά κουράγια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος!!! Ντροπή!!!

    του ανταποκριτού μας

    Έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια από την ανάληψη των έργων απο την ανάδοχο εταιρεία "Ότι βλέπω φκιάχνω Α.Ε." και πλέον το έργο όχι μόνο καθυστερεί αλλά βγήκε και εκτός προύπολογισμου. Η αντίδραση προέρχεται και από την εταιρεία "Όσα βλέπει η πεθερά ΑΕΒΑ" η οποία και κατηγορεί τον κύριο του έργου για στημένο και φωτογραφικό διαγωνισμό υπέρ της αναδόχου.
    Ο κύριος του έργου δήλωσε ότι τα έργα προχωρούν κανονικά πλην ηπάρχει μια καθυστέρηση λόγω προσφυγών στο ΣτΕ από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι θέλουν να πάρουν το γραφείο και να το κάνουν μητροπολιτικό πάρκο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εισαγγελές του Αρείου Πάγου έβγαλε την υπόθεση από το αρχείο ζητώντας να ερευνηθεί αν το ολο έργο γίνεται με τις ευλογίες της μονής Βουτοπεδίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χασοδίκη, έπαιξε διαγωνισμός ή απευθειας ανάθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαλβατόρε, έλεος, μην παίζεις με τον πόνο μας

    (μόνο η προσφυγή στο ΣτΕ μας λείπει :))))

    Ανώνυμε, ομολογώ, το έργο γίνεται με απευθείας ανάθεση.

    Το κακό είναι πως ο χρόνος αποπεράτωσης των εργασιών ακόμη αγνοείται. Ευελπιστούμε για Σάββατο -οπότε μετά θα χρειαστούμε καναδυό μέρες ακόμη για να ξαναβάλουμε τα πάντα στη θέση τους και να αρχίσουμε δουλειά. Το καλό είναι ότι από σήμερα είμαστε πάλι on-line (έστω και με κάποιες δυσκολίες και στριμωχτά...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενστάσεις και ισχυρισμοί
κατατίθενται μόνον εγγράφως
(Χασοδίκειος Πολιτική Δικονομία, άρθρον 228)