20 Μαΐου 2008

Όρμα Τζακ!


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του παρόντος ιστολογίου, ο κ. Βγενόπουλος, μετά τις αγωγές κατά Αλέξη Τσίπρα, Γιώργου Παπανδρέου και του οργανωτικού γραμματέα της ΟΜΕ-ΟΤΕ, κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας νέα αγωγή κατά του Θανάση Ταλαίπωρου, δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα για όσους έχουν προβλήματα ακοής.

Στο ιστορικό της αγωγής, με την οποία ο γνωστός επιχειρηματίας ζητά το στάνταρ ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρών, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι "η κίνηση με την οποία ο κ. Ταλαίπωρος αποδίδει στη νοηματική γλώσσα το όνομα του κ. Βγενόπουλου (σφίξιμο του λαιμού και με τα δύο χέρια και τίναγμα της γλώσσας έξω) τυγχάνει προφανέστατα κακεντρεχής, κακόβουλη και κακοπαντρεμένη, προσκρούει στην καλή πίστη και στα χρηστά ήθη και προσβάλλει βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Βγενόπουλου προσωπικώς, της συζύγου του, της Μεγάλης Παναθηναϊκής Οικογένειας, των 52.000 εργαζομένων του ομίλου MIG, των συγγενών τους εξ αίματος και εξ αγχιστείας μέχρι τετάρτου βαθμού σε ευθεία γραμμή ή εκ πλαγίου, καθώς και του ιδιοκτήτη του κυλικείου στο κτίριο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου, Κηφισίας 24".

Σύμφωνα με τις ίδιες αδιασταύρωτες πληροφορίες, ο κ. Βγενόπουλος υποσχέθηκε σε περίπτωση ευδοκίμησης της αγωγής να δωρίσει το όποιο ποσό του επιδικάσει η Δικαιοσύνη στην κρατική τηλεόραση, και μάλιστα στον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Παναγόπουλο προσωπικώς, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί για τα επόμενα χρόνια ο Εθνικός Σκοπός της Β' Ελληνικής Νίκης στη Γιουροβύζιον, καθώς και ο επόμενος κύκλος επεισοδίων της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", που από του χρόνου θα προβάλλεται καθημερινά επί εξάωρο για να γουστάρει ο κ. Πρόεδρος.


(η εικόνα είναι από τη σαλάτα)
.

13 σχόλια:

  1. ...Σύμφωνα με τις ίδιες αδιασταύρωτες πληροφορίες, ο κ. Βγενόπουλος υποσχέθηκε σε περίπτωση ευδοκίμησης της αγωγής να δωρίσει το όποιο ποσό του επιδικάσει η Δικαιοσύνη στην κρατική τηλεόραση, και μάλιστα στον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Παναγόπουλο προσωπικώς, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο επόμενος κύκλος επεισοδίων της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά"... Με μια βασική προϋπόθεση: Ο Σπύρος να δηλώσει Παναθηναϊκός ώστε να εισέλθει στην Παναθηναϊκή οικογένεια, και τα γαρύφαλλα που πετάνε οι καλεσμένοι της εκπομπής να είναι πράσινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να αμολήσουν και πράσινα άλογα να βόσκουν στο πλατώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσέξτε γιατί σέρνονται μηνύσεις... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σέρνονται; "Σωρεύονται" νομίζω είναι πλέον ο κατάλληλος όρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oldboyίζεις, αγαπητέ...

    Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην χώρα του υπαρκτού σουρρεαλισμού, δε ξέρεις που σταματαέι η είδηση και αρχίζει η σάτιρα. Αν απέφευγες το εξώφθαλμο Ταλαίπωρος, πίστεψέ με, τα όρια θα ήταν απολύτως ασαφή. :)
    Κείμενο που το χάρηκα!

    (διαφωνώ ευγενικά με τον προλαλήσαντα. Ο Ολντ Μπόυ δε μας έχει συνηθίσει σε σάτιρα που στρέφεται ενάντια στον σωτήρα του Βάζελου. Χα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο Χασοδίκη , αν καπνίζεις, πες μας μάρκα, για να σε τροφοδοτούμε σε περίπτωση μηνύσεως.

    Κοσκωτάς ξανά για τη δόξα τραβά!
    (μα το Μανιτού)

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @nikos10

    Στην επόμενη ολομέλεια των Ανώνυμων Δικηγόρων Ιστολόγων θα θέσω ζήτημα διακριτών ρόλων :))

    @niemandsrose

    Διαβάζοντας και το δικό σου ποστ, έχω την εντύπωση ότι ξεκινήσαμε από την ίδια αφετηρία: τη θεμελιώδη σκέψη "ε μα το ξεφτίλισες ρε φίλε!".
    Όσο για το Ταλαίπωρος, είναι πράγματι εξώφθαλμο -αλλά αν το απέφευγα, μάλλον τώρα θα ήταν ο δικαστικός επιμελητής στην πόρτα μου :)

    @Βάσσια

    Σάμσον στριφτά, το μπλε πακέτο. Τα χαρτάκια μην ξεχάσεις, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χα χα χα Χασοδίκη μου,
    πολύ έξυπνο το ποστ σου!! Αν κατάλαβα καλά ο κ. τέως Υπουργός της Δημόσιας Τάξης είδε και απόειδε και έγινε παρουσιαστής ειδήσεων για τους κωφούς!!
    Ο δε κ. πρώην Δικηγόρος αποφάσισε να κάνει εξάσκηση των νομικών του και ασκεί αγωγές κατά παντός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ χασοδίκα μου, κι όμως νομίζω ότι κάματε πολύ καλό του Ταλαίπωρου γιατί ήθελε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και δεν έβρισκε τίποτε των δυνατοτήτων του. Είναι και που οι συγγραφείς δεν βγάζουν χρήμα τη σήμερον ημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Μερόπη

    Όχι καλέ! Απλά είχα καιρό να δω τον Βύρωνα, μου είχε λείψει, βρήκα και τη φωτογραφία του πρόχειρη οπότε...

    @Δώρα

    Λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι που είσαι κ εσύ μεγάλος φαν του Βύρωνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε μα είναι πολύ μεγάλος ο άνθρωπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενστάσεις και ισχυρισμοί
κατατίθενται μόνον εγγράφως
(Χασοδίκειος Πολιτική Δικονομία, άρθρον 228)